Ματσάρα που δεν ήταν για... καρδιακούς

Ματσάρα που δεν ήθελε κανείς να τελειώσει. Πολύ γρήγορο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που παρατάχθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούν. Με επιθετικές διαθέσεις παρατάχθηκαν και οι δυο μονομάχοι, που παρά τα τρια γκολ που σημείωσε έκαστος, εν τούτοις στο τέλος δεν υπήρξε νικητής.  3-3 το τελικό αποτέλεσμα που πράγματι έκανε όλους όσοι συμμετείχαν τόσο από τη μεριά του Αριστοτέλη , όσο και από την Αγροτική, να μείνουν στο τέλος ικανοποιημένοι.  Δυο γκολ σημείωσε ο MVP Θεολόγος Μυλωνάς κι ένα ο Κατσικαδέλλης,ε νώ από του φιλοξενουμένους επίσης δυο φορές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Χρήστος Αθανασόπουλος, ενώ σκόρερ αναδείχθηκε και ο Παιβανάς.

Αριστοτέλης Ν Σμύρνης: Βήχος, Δημητράτος, Μυλωνάς, Κελαϊδης, Τσιότρας, Λιάκος, Ζώτος, Καλαλης, Κουτετές, Σκπαρπατος, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Λάππας, Κατσικαδέλλης, Τάσσης.

 

Αγροτική: Καρράς, Μουρούτης, Ανδρέου, Νίλσον, Πετροσιάν, Διαμαντόπουλος, Νίτσογλου, Παϊβανας, Λυκουρίνος, Αθανασόπουλος, Γρίβας, Καλαϊτζής, Βαμβακερός.