Δεν στάθηκε εμπόδιο ο Ατταλος

Άτταλος Ν. Σμύρνης - Black Ops 0-3 (Β2)

Οι Black Ops υπερπήδησαν και το εμπόδιο του Άτταλου Ν. Σμύρνης κερδίζοντας 0-3 και έδωσαν έτσι συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποιούν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν έδωσαν στον αντίπαλό τους κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους. Μυστικό της επιτυχίας η πολύ καλή ισορροπία που έδειξαν μεταξύ άμυνας και επίθεσης, που τους επέτρεψε να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό πίσω και μπροστά να κάνουν αρκετές τελικές προς την εστία του Άτταλου, με τους Μιχαηλίδη Γ. (2) και Καλαθαρα να βρίσκουν δίχτυα.

Άτταλος Ν. Σμύρνης: Δημητρίου, Κοντούλης, Μπεσης, Στελλας Μ., Γκιρα, Γιαννατσουλιας, Asizi, Λαγονικος, Στελλας Γ., Aldo, Καργαδουρης

Black Ops: Ζερβουδάκης, Ρουσόπουλος, Κωστίδης, Καλαθαρας, Προδρόμου, Αποστόλου, Μιχαηλίδης Γ., Αθυμαρίτης, Αμπελουργός, Ρισσέτης, Ξενάκης, Μιχαηλίδης Δ., Λιολιος

Ήταν ανώτερος ο ΟΠΑΠ και δίκαια επικράτησε

West Priest - ΟΠΑΠ 1-5 (Β2)

Καθολικά ανώτερος ο ΟΠΑΠ, επικράτησε εύκολα της West Priest με 1-5 και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη, υποχρεώνοντας αντίστοιχα τον αντίπαλό του στην πρώτη του φετινή ήττα. Γενικά οι φιλοξενούμενοι έπιασαν πολύ υψηλές επιδόσεις, απλώθηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και έπαιξαν μεστά και πειθαρχημένα, ρίχνοντας το βάρος στην επίθεση. Με τη μεσοεπιθετική τους γραμμή σε μεγάλα κέφια δεν άργησαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια τους και να κάνουν πολλές φάσεις, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα. Το δίδυμο Τσουκαλίδης-Μυλωνάς έκανε ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο, με τους δυο αυτούς να πετυχαίνουν από δυο γκολ έκαστος, ενώ σκόρερ για τους νικητές χρίστηκε και ο Ζαχαράκης.

Θάμπωσαν με την απόδοσή τους

Black Ops - Ορίωνες 9-3 (Β2)

Οι διαστημικοί Black Ops έβγαλαν μάτια απέναντι στους Ορίωνες και επικράτησαν με το επιβλητικό 9-3, κάνοντας έτσι το 2Χ2. Το ανοιχτό παιχνίδι αποτέλεσε …βούτυρο στο ψωμί των Black Ops, οι οποίοι εξαπέλυαν τις φοβερές τους επιθέσεις κατά κύματα και χωρίς διακοπή. Όλη η μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων βρέθηκε σε τρομερή μέρα και οι παίκτες βρίσκονταν μεταξύ τους με κλειστά μάτια, προσπαθώντας όλοι να βρουν δίχτυα και να δουν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ. Από τη μεριά τους οι Ορίωνες ανταποκρίθηκαν στις επιθετικές απαιτήσεις του παιχνιδιού και πέτυχαν τρία γκολ, αλλά δεν ήταν το ίδιο αποδοτικοί και στην άμυνά του και για αυτό και ηττήθηκαν. Το χορό των γκολ για τους γηπεδούχους σέρνει ο Γιάννης Ξενάκης, που πέτυχε χατ τρικ, και ακολουθούν οι Μιχαηλίδης (2), Ζερβουδάκης, Καλαθαρας, Κωνσταντινίδης και Αθυμαρίτης.

Με το δεξί η West Priest

Δόξα Ν. Σμύρνης - West Priest 2-5 (B2)

Μεγάλη εμφάνιση από τη West Priest, η οποία κέρδισε εύκολα τη Δόξα Ν. Σμύρνης με 2-5 και ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που επέβαλαν το ρυθμό τους - έναν ρυθμό που η Δόξα Ν. Σμύρνης δεν κατάφερε να ακολουθήσει, παρά το γεγονός ότι έκανε αξιόλογες προσπάθειες, με αποκορύφωμα τα γκολ των Σκρικα και Κωστη. Η West Priest υπερτέρησε σε όλους τους τομείς και στηρίχτηκε στην επίθεσή της, βλέποντας ότι ο αντίπαλός της αντιμετώπιζε προβλήματα στην άμυνά του. Τα φώτα των προβολέων συγκέντρωσε πάνω του ο Χρόνης Γαλανάκος, ο οποίος πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση και με το χτ τρικ που πέτυχε συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη. Σκόρερ για τους νικητές χρίστηκε και ο Πολίτης.

Δόξα Ν. Σμύρνης: Κουραντος, Μαγιαφας, Νικολετόπουλος, Αργυράκης, Μαμαλουκας, Γκρεκος, Μαρινάκης, Μπακανιόζος, Ιγιανκο, Κωστής, Σκρίκας

West Priest: Πολίτης, Σουλιώτης, Κακοσούρης, Μανιάτης, Ανδρεόπουλος, Νότης, Σίμος, Αργυρός, Γαλανάκος, Ταχξιρλής, Ζησιμόπουλος

Ισάξιοι και... ισόπαλοι!

Άτταλος Ν. Σμύρνης - Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος 1-1 (Β2)

Στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι Άτταλος Ν. Σμύρνης και Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αναδείχθηκαν ισάξιοι και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, με το μεταξύ τους ματς να τελειώνει 1-1. Κλειστό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, οι οποίες έριξαν το βάρος κυρίως στην άμυνα, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν έγιναν φάσεις στο παιχνίδι. Στις φάσεις που έγιναν, τόσο ο Άτταλος όσο και το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ κατάφεραν να βρουν δίχτυα από μια φορά.

Έκανε τα δύσκολα... εύκολα η Ιμβρος

ΟΠΑΠ - Ίμβρος 0-5 (Β2)

Η νίκη αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για την Ίμβρο, η οποία επικράτησε με το ευρύ 0-5 του ΟΠΑΠ και έκανε το 2Χ2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί, κυριάρχησαν των αντιπάλων τους. Περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα του ΟΠΑΠ όσο περισσότερο μπορούσαν και κράτησαν το μηδέν παθητικό, ενώ οι ίδιοι μπροστά ήταν υπέρ του δέοντος αποτελεσματικοί, δημιουργώντας ευκαιρίες  και πετυχαίνοντας γκολ σε κρίσιμα χρονικά σημεία, κάτι που ασφαλώς έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθει η νίκη με το ευρύ αυτό σκορ.

Εληξε χωρίς νικητή

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος - Golden FC 2-2 (Β2)

 

Στην τελευταία του φετινή παράσταση, το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, έμεινε όρθιο απέναντι στην Golden και την υποχρέωσε σε ισοπαλία με 2-2. Οι δυο ομάδες παρουσίασαν παρόμοια εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τη Golden να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ να ακολουθεί κατά πόδας όλες τις κινήσεις του αντιπάλου του και να υπερπηδά όλα τα εμπόδια που του έβαλε. Με τους δυο αντιπάλους να έχουν καλά και κακά διαστήματα, η ζυγαριά δεν έγειρε ξεκάθαρα προ το μέρος κανενός και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε χάρη στα γκολ των Πεδαρη και Ανδριτσόπουλου από μεριάς Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ και των Καρύδη και Κουρκούλη από μεριάς Golden.

Εντυπωσίασε η Lodge FC

Lodge FC - Ερυθρός Αστέρας 5-1 (Β2)
Η Lodge φρόντισε να εντυπωσιάσει στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και κέρδισε εύκολα με το ευρύ 5-1 τον Ερυθρό Αστέρα, κλειδώνοντας παράλληλα την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι, όντας δυο και τρία επίπεδα πάνω σε απόδοση, κυριάρχησαν απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό, επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα στον αντίπαλό τους να αμφισβητήσει την ανωτερότητά τους. Η μεσοεπιθετική τους γραμμή κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πάρα πολλές ευκαιρίες, με το τελικό 5-1 να είναι ανάλογο των τελικών προσπαθειών που έγιναν προς την εστία του Ερυθρού Αστέρα.

Μεστή ήταν η εμφάνιση του ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ – Βάρκιζα ΑΟ 2-0 (Β2)

 

Μεστή εμφάνιση από τον ΟΠΑΠ, ο οποίος ήταν καλύτερος και επιβλήθηκε με 2-0 της Βάρκιζας. Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν έχασαν λεπτό την αυτοσυγκέντρωσή τους και υπερτέρησαν των αντιπάλων τους σε όλες τις γραμμές. Μεσοεπιθετικά τα πήγαν περίφημα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες εκ των οποίων δυο μετουσιώθηκαν σε γκολ, ενώ και αμυντικά ήταν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη.

Ενα επίπεδο πιο ψηλά οι νικητές

Black Ops – Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος 3-1 (Β2)

 

Οι Black Ops ήταν ένα επίπεδο πάνω σε απόδοση από το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και πήρε τη νίκη με 3-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έλεγχαν το ρυθμό και την εξέλιξη του ματς, φτάνοντας στη νίκη χωρίς να χρειαστεί να ανάψουν τις μηχανές τους στο φουλ. Από την άλλη, το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια, με αποκορύφωμα το γκολ που πέτυχε, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στην ανωτερότητα του αντιπάλου του. Τα γκολ των νικητών οι Καλαθαρας, Αθυμαρίτης και Γεωργόπουλος.