Εμφανίστηκε πιο σοβαρός ο Παπάγος

Παπάγος - Απόλλων Καισαριανής 5-0 (Β1)

Ο σοβαρός Παπάγος έκανε ξανά την εμφάνιση του και πήρε με χαρακτηριστική ευκολία τη νίκη με 5-0 απέναντι στον Απόλλων Καισαριανής. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους στο ματς, ήταν δυο και τρεις κλάσεις ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και δεν τους επέτρεψαν αν αμφισβητήσουν αυτήν τους την ανωτερότητα σε κανένα χρονικό σημείο. Ο Παπάγος παίρνει άριστα τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα, κλείνοντας υποδειγματικά τους διαδρόμους προς την εστία του και διατηρώντας το μηδέν παθητικό, όσο και στα επιθετικά, καθώς δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, τις οποίος παράλληλα φρόντισε να τελειώσει σωστά. Σκόρερ χρίστηκαν οι Αθανασιας, Κουκουλης, Κινινης Ν. και Τσαπης.

Παπάγος: Κινινης Α., Φωτάκης, Αθανασιας, Καραγρηγορίου, κουκουλης, Καραγρηγορίου, Σπανουδάκης, Κινινης Ν., Πατσατσουτσος, Σταμπουλίδης, Τσαπης

Απόλλων Καισαριανής: Βασδέκης, Ζωιτης, Κωστογλου, Λαμπίρης, Κομνηνός, Παπαδημητρίου, Χριστοφόρου, Καζακόπουλος, Κωτσης, Λαδιας, Μωραΐτης, Κώστας

Δυναμική εμφάνιση ο Πελοπιοννησιακός και μεγάλη νίκη

Πελοποννησιακός - Ηρακλής Βάρης-Μαύρη Θύελλα 7-3 (Β1)

Ο Πελοποννησιακός πραγματοποίησε ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή Βάρης-Μαύρη Θύελλα και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη με το ευρύτατο 7-3. Αντιλαμβανόμενοι τις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων τους, οι γηπεδούχοι πήγαν το ματς στην επίθεση και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκαν για την επιλογή του. Το ματς διεξήχθη σε πολύ γρήγορο τέμπο, με τις φάσεις να διαδραματίζονται με μεγάλη ταχύτητα και τον Πελοποννησιακό φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο. Παρά το γεγονός ότι και ο Ηρακλής ανταποκρίθηκε στα επιθετικά του καθήκοντα, ο Πελοποννησιακός ήταν πραγματικά ασυναγώνιστος στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου και, βρίσκοντας δίχτυα εφτά φορές, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη.

Χρώμα νίκης απο τους Λύκους

Μενίδι City - Λύκοι 2014 2-5 (Β1)

Οι Λύκοι θέλησαν να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στο τελευταίο τους ματς στην Β1 κατηγορία, και το κατάφεραν, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-5 από το Μενίδι City. Οι φιλοξενούμενοι ξεδίπλωσαν στο γήπεδο όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς τους οδήγησαν στη ν προνομιούχο 2η θέση, με αποτέλεσμα η νίκη να μετατραπεί σε εύκολη υπόθεση. Οι Λύκοι έριξαν το βάρος στην επίθεση, προκαλώντας πολλά ρήγματα στην άμυνα του Μενιδίου και δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του, ενώ ο γενικά ο ρυθμός που επέβαλαν ήταν πολύ δύσκολο για το Μενίδι να τον ακολουθήσει. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους ανταποκρίθηκαν καλά στα επιθετικά τους καθήκοντα και πέτυχαν δυο γκολ με τους Ντάνο και Λατίφη, αλλά δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων τους. Κωστούρος (2), Τότης, Στασινόπουλος και Vejzati πέτυχαν τα γκολ των νικητών.

 

Λύκοι 2014: Βλάσσης, Κανελλόπουλος, Γκιρα, Γιαννακόπουλος, Κωστάκης, Μαλτέζος, Τότης, Vejzati, Κωστούρος, Κατσίκης, Μαστορης, Σάββας, Σαράντης, Στασινόπουλος

Νικηφόρα έκλεισε τη χρονιά ο Πελοποννησιακός

Πελοποννησιακός - Παπάγος  1-0 (Β1) 

 

Λιτός, απλός και απέριττος ο Πελοποννησιακός, κέρδισε τον Παπάγο με 1-0 και έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν, καταλαμβάνοντας την 5η θέση. Η 5η θέση ήταν και το διακύβευμα ανάμεσα στους αντιπάλους, με τον Παπάγο να θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να προσπεράσει τον Πελοποννησιακό. Οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν πιο συντηρητικά, προκειμένου να μη δώσουν πάτημα ο ένας στον άλλο να απειλήσει, με αποτέλεσμα στο ματς να γίνουν λίγες φάσεις, και όλα έδειχναν ότι ένα γκολ θα μπορούσε να κρίνει και τον νικητή. Τελικά ο Πελοποννησιακός ήταν αυτός που το πέτυχε, με τον Σιεκα να είναι ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης. Πελοποννησιακός: Πετκο, Σαλμας, Λαζάρου, Λιβερης, Dyrmishi, Τζουλελαρι, Denis, Ζεροςν, Σιεκα, Χαϊρουλακ, Καρανάνος Π., Μπαράκος, Καρανάνος Θ., Βελιου 

Νικηφόρα ήταν η τελευταία παράσταση του Σπάρτακου

Ηρακλής Βάρης-Μαύρη Θύελλα - Σπάρτακος Γουδιού 2-7 (Β1)

Ο ήδη προβιβασμένος Σπάρτακος Γουδιού φρόντισε η τελευταία του παράσταση στην Β1 κατηγορία να είναι εντυπωσιακή, νικώντας με το ευρύ 2-7 τον Ηρακλή Βάρης. Το γεγονός ότι η άνοδος είχε ήδη κριθεί δεν εμπόδισε τον Σπάρτακο από το να παίξει με κέφι και ζωντάνια, θέλοντας να ευχαριστηθεί το τελευταίο του παιχνίδι την κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν πολύ υψηλές επιδόσεις, ειδικά από τη μέση και μπροστά, όπου δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Ηρακλή και δεν σταμάτησαν να πιέζουν για γκολ ακόμα και όταν ο δείκτης του σκορ είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Το χορό των γκολ για τους νικητές σέρνει ο Θεοδωρίδης (2), και ακολουθούν οι Μπέλλος, Μοστριος, Πανόπουλος, Rosa , Λεοντίου και Μανουσάκης.

 

Σπάρτακος Γουδιού: Λεοντίου, Μανουσάκης, Μπαρωτας, Παπαηλίου, Πλουτης, Χασάπης, Sergio, Μοστριος, Πανόπουλος, Θεοδωρίδης, Μπελλος 

Πρωτάθλημα και άνοδος για τον Ήφαιστο

Παλαίμαχοι - Ήφαιστος Πατησίων 2-3 (Β1)

 Στο τελευταίο του ματς για φέτος, αλλά και τελευταίο στη Β1 κατηγορία, ο Ήφαιστος Πατησίων επιβλήθηκε με 2-3 των Παλαίμαχων και αποχαιρέτησε την κατηγορία με νίκη, παίρνοντας παράλληλα και τον τίτλο του πρωταθλητή. Παρότι οι Παλαίμαχοι ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί και δεν πτοήθηκαν από έναν αντίπαλο ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχε αποδείξει ότι ανήκει σε …άλλη κατηγορία, εντούτοις ο Ήφαιστος δεν έχασε ποτέ τα ηνία από τα χέρια του και, φορτσάροντας στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα έφτασε στη νίκη χωρίς να χρειαστεί να ανάψει τις μηχανές του στο φουλ. Σκόρερ των νικητών οι Καραγιώργος, Ανδρέου και Καζανας, ενώ για τους Παλαίμαχους δίχτυα βρήκαν οι Σακοράφας και Ταφίλης Π.

Παλαίμαχοι: Σκορδιλάκης, Παπαγεωργίου, Κοκαρης, Δημόπουλος, Ταφίλης Π., Τσιριγώτης, Σακοράφας, Αναστασίου, Κώστας, Ταχος, Ταφίλης Α.

 

Ήφαιστος Πατησίων: Μιχαήλ, Συρος, Πάσχος, Λαδιας, Καραγιώργος, Ανδρέου, Λαδάς, Κυριακόπουλος Β., Ρίζος, Καζανας, Κανάκης, Ανδριανού, Φωκος, Κωστογλου, Κατσικας, Μωυσιάδης, Ιωαννίδης, Κυριακόπουλος Σ. 

Πιο συγκεντρωμένο ήταν το Δίκτυο

Προσφυγικό Δίκτυο - Αστέρας Λευκών Πάρου 3-2 (Β1)

 

Παρά την απογοήτευση για το γεγονός ότι το τρένο της ανόδου χάθηκε, το Προσφυγικό Δίκτυο ήταν συγκεντρωμένο απέναντι στον Αστέρα Λευκών Πάρου και επικράτησε με 3-2, κλείνοντας με νίκη μια σεζόν για την οποία θα πρέπει να νιώθει περηφάνια. Δυνατό και αμφίρροπο ματς σε γενικές γραμμές, με το Προσφυγικό Δίκτυο να έχει μεν μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις του και να είναι αυτό που κατά βάση επέβαλε το ρυθμό, αλλά και τον Αστέρα από την άλλη να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σε μεγάλο βαθμό και να ακολουθεί κατά πόδας τις κινήσεις του αντιπάλου του. Το Προσφυγικό Δίκτυο βρήκε όμως τον τρόπο, όπως έκανε άλλωστε και όλη τη χρονιά, να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά του αυτή και να πάρει τη νίκη απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. 

Ηταν σοβαρός και συγκεντρωμένος ο Ικαρος

Δυναμό Ν. Σμύρνης - Ίκαρος 0-2 (Β1)

Σοβαρός και συγκεντρωμένος ο Ίκαρος, δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα απέναντι στη Δυναμό Ν. Σμύρνης και πήρε τη νίκη με 0-2, παραμένοντας έτσι στο -2 από την κορυφή και τη Roma. Ο Ίκαρος πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση, κρατώντας τα ηνία στα χέρια του καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ανεβοκατεβάζοντας το ρυθμό στα σωστά χρονικά διαστήματα. Παράλληλα, ήταν αποδοτικός τόσο στην επίθεση, όπου εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην κατά τα άλλα καλή άμυνα της Δυναμό και δημιούργησε ευκαιρίες, όσο και στην άμυνα, διατηρώντας το μηδέν παθητικό με σχετική ευκολία. Σκόρερ χρίστηκαν οι Γιώργος Μαρδάκης και Ξεφτέρης.

Δυναμό Ν. Σμύρνης: Σάββας, Σακάτης, Κωβαίος, Κρεντηρας, Σταχτιαρης, Μαλτέζος, Ρυακιωτάκης, Παππάς, Δρυμούσης, Ιορδανίδης, Μαλτέζος, Ευθυμιάδης, Πινηρος

 

 Ίκαρος: Χαραλαμπίδης, Μαρδάκης Γ., Doce, Παπακωνσταντίνου, Γιάννος, Πάτρας, Τσερπές, Ζέρβας, Ροδίτης, Πρέκας, Μαρδάκης Ν., Τσελεπίδης, Ξεφτέρης 

Ο Πελοποννησιακός έδειξε την επιθετική του δεινότητα

Προσφυγικό Δίκτυο - Πελοποννησιακός 3-5 (Β1)

 

 Σε ένα τρομερό παιχνίδι το Προσφυγικό Δίκτυο πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις μέχρι τέλους, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-5 από τον εξαιρετικό Πελοποννησιακό, χάνοντας έτσι το τρένο της ανόδου, αφού δεν θα έχει την ευκαιρία να ρίξει μια τελευταία ζαριά για μια θέση στην πρώτη τριάδα την επόμενη αγωνιστική, που είναι και η τελευταία. Ένα παιχνίδι ακατάλληλο για …καρδιακούς, με φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων και ένα Προσφυγικό Δίκτυο από την μια μεριά που ήθελε τη νίκη και τίποτα άλλο, και έναν Πελοποννησιακό από την άλλη χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον μεν, αλλά εξίσου πεισμωμένο για τη νίκη και σε εξαιρετική μέρα. Φρενήρης ρυθμός, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω συνεχώς και τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη με τρομερή ταχύτητα και το παιχνίδι να εξελίσσεται σε αμερικάνικο ροντέο με το πέρασμα της ώρας. Ο Πελοποννησιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις, ενώ το Προσφυγικό Δίκτυο από τη μεριά του προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ακολουθήσει το ρυθμό που έδινε κατά βάση ο αντίπαλός του. Τελικά αυτή η ανωτερότητα του Πελοποννησιακού ,μαζί με το γεγονός ότι ήταν κυνικός στην τελική προσπάθεια, ήταν αρκετά για να του δώσουν τη νίκη, με τους Καρανάνο Π. και Dyrmishi να πετυχαίνουν από δυο γκολ και τον Πετκο ένα.

Επικράτησε το Μενίδι City

Απόλλων Καισαριανής - Μενίδι City 1-3 (B1)

 

Το Μενίδι City επικράτησε με 1-3 5ου Απόλλωνα Καισαριανής και επέστρεψε στις νίκες, με αυτή να είναι η υπ' αριθμόν πέντε σε οχτώ ματς. Το Μενίδι ήταν μια κλάση πάνω από τους Καισαριανιώτες, δεν χρειάστηκε να ανάψει τις μηχανές του στο φουλ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έφτασε στη νίκη πιο εύκολα από ότι ίσως δηλώνει το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα αμυντικά κενά του αντιπάλου τους και ήταν κυνικοί στην τελική προσπάθεια, ενώ παράλληλα είχαν καλά κλεισμένους τους διαδρόμους προς την δική τους εστία και δυσκόλεψαν πολύ το επιθετικό έργο του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα η ζυγαριά να είναι γερμένη υπέρ τους σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.