Άνετη ήταν η επικράτηση του GREEK FORUM

Ηρακλής Βάρης - Greek Forum Refugees 0-7 (Β1)

Η Greek Forum Refugees είχε δείξει στα τελευταία ότι βρίσκεται κοντά στη νίκη και, όταν αυτή ήρθε, ήταν εντυπωσιακή. Η Greek Forum Refugees έκανε την τέλεια εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή Βάρης και επικράτησε με το ευρύτατο 0-7. Οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο, κυριάρχησαν κατά κράτος σε όλα τα επίπεδα και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στον αντίπαλό τους να αντιδράσει. Ειδικά από τη μέση και μπροστά πετούσαν φωτιές, απειλώντας την εστία του Ηρακλή όπως και όποτε ήθελαν και εκτοξεύοντας το δείκτη του σκορ, χωρίς να σταματήσουν να ψάχνουν το γκολ ακόμα κι όταν όλα είχαν κριθεί.

Τρίτη σερί νίκη για την Alemao FC

Alemao FC - Απόλλων Καισαριανής 2-1 (Β1)

Η Alemao διανύει περίοδο φορμαρίσματος και πήρε την τρίτη της σερί νίκη επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Καισαριανής. Οι δυο ομάδες μονομάχησαν σκληρά για τη νίκη, με το ματς να είναι αμφίρροπο στη μεγαλύτερή του διάρκεια, αφού τόσο η Alemao όσο και ο Απόλλωνας είχαν κατοχή της μπάλας αλλά και κλασσικές φάσεις για γκολ. Η ειδοποιός διαφορά ήταν ότι η Alemao κατάφερε να κάνει γκολ τις δικές της φάσεις, ενώ γενικότερα ήταν και ανώτερη στα σημεία. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Κολλητήρης και Σκιαδας, ενώ για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Προέδρου.

Δύσκολη επικράτηση του Σπάρτακου

Παλαίμαχοι - Σπάρτακος Γουδιού 2-3 (Β1)

Ο Σπάρτακος μπορεί να βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον μαχητικό Παπάγο, αλλά βρήκε τρόπο να πάρει τη νίκη με 2-3 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ματς με ωραίο χρώμα ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι οποίες πάλεψαν σκληρά για τη νίκη. Ο Σπάρτακος είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειχνε να είναι μια ταχύτητα πάνω, αλλά και οι Παλαίμαχοι από τη μεριά τους στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και έδειξαν ότι επικίνδυνοι όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία. Η ανωτερότητα αυτή του Σπάρτακου στάθηκε αρκετή για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του, με τους Δεδε, Κολεντζο και Τζαβαρα να σκοράρουν για τους νικητές. Από τους Παλαίμαχους σκόρερ χρίστηκε ο Κοττας. Παλαίμαχοι: Κουτσολαμπρος, Μελιγκαρης, Παπαγεωργίου, Κοκαρης, Δημόπουλος, Σακοραφας, Αποστολάκης, νικιτάκης, Κοττας, Κώστας, Σαμαρτζης Σπάρτακος Γουδιού: Δεδες, πολυδωρος, Χασάπης, Rosa, Κατσιαντουρας, Μαστοράκης, Αναστασόπουλος, Κατωπης, Κολεντζος, Τζαβαρας, Θεοδωρίδης, Μανουσάκης

Επιθετικο ποδόσφαιρο απο τον Πελοποννησιακό

Νέδα Τριφυλλίας - Πελοποννησιακός 2-5 (Β1)

Αρκετά ανώτερος ο Πελοποννησιακός, πήρε νίκη με 2-5 από τη Νέδα Τριφυλλίας χωρίς να συναντήσει δυσκολία. Οι φιλοξενούμενοι αντιλήφθηκαν τα κενά στην άμυνα των αντιπάλων τους και αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος στην επίθεση, μια απόφαση που βγήκε πέρα για πέρα σωστή, καθώς έγειρε την πλάστιγγα συντριπτικά υπέρ τους. Ο Πελοποννησιακός γινόταν απειλητικός για την εστία της Νέδας όποτε ήθελε και δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, με τα πέντε τέρματα που πέτυχε να είναι ανάλογα των ευκαιριών αυτών. Η Νέδα από τη μεριά της είχε καλή παρουσία στο επιθετικό κομμάτι, με αποκορύφωμα τα δυο γκολ του πολύ καλού Δήμου, αλλά υστέρησε σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι και έτσι γνώρισε την ήττα. Για τον Πελοποννησιακό σκόραραν οι Dyrmishi (2), Καρανάνος , Mitu και Ranci. Νέδα Τριφυλλίας: Γραμμένος Αρ., Δήμος, Γραμμένος Αγ., Tare, Αναγνωστόπουλος, Ματζουνης, Riasvili, Κουνανελης, Ματσούκας, Μυλωνάς, Ματζουνης Πελοποννησιακός: Πετκο, Καρανανος, Σαλμας, Χρυσικόπουλος, Mitu, Σπανός, Dyrmishi, Μπουράκης, Ranci, Χαϊρουλάι, Μπουραζανης

Η νίκη είναι γεγονός για τη Νέδα

Απόλλων Καισαριανής - Νέδα Τριφυλλίας 2-5 (Β1)

Η Νέδα Τριφυλλίας έψαχνε καιρό μια νίκη και τελικά όταν ήρθε ήταν εμφατική, με 2-5 επί του Απόλλωνα Καισαριανής. Απέναντι σε μια ομάδα παρόμοια δυναμικής η Νέδα άδραξε την ευκαιρία, μπήκε αποφασισμένη και νίκη πάση θυσία και έδειξε από νωρίς πόσο το ήθελε. Ήταν τέτοια μάλιστα η δίψα της που δεν σταμάτησε να ψάχνει το γκολ ακόμα κι όταν όλα έδειχναν ότι οι Καισαριανιώτες δεν μπορούσαν να γλιτώσουν τη ήττα, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε και την ευκαιρία να ξεμπουκώσει τις επιθετικές τις μηχανές. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Λιβερης, Δήμος και Riasvili.

 Απόλλων Καισαριανής: Βασδέκης, Καπατσωρης, Νταλιος, Μωραΐτης, Προέδρου, Κώστας, Χριστοφόρου, Καζακόπουλος, Γκιουρκας, Πουλογλου, Λαδιας

Νέδα Τριφυλλίας: Λιβερης, Γραμμένος, Δήμος, Ματζούνης, Tare, Ματζούνης Β., Riasvili, Ματσούκας, Μυλωνάς, Καραγιάννης, Ματζούνης Θ.

Η μάχη ήταν σκληρή

Παλαίμαχοι - Alemao FC 2-3 (B1)

Σκληρή μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Alemao τελικά να παίρνει δύσκολη νίκη με 2-3 από τους αξιόμαχους Παλαίμαχους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεν μια μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις τους, καθώς και τη μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια τους, αλλά και οι Παλαίμαχοι από τη μεριά τους στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλό τους, όντας επικίνδυνοι όταν τους δινόταν η ευκαιρία. Η Alemao ωστόσο διατήρησε αυτή την ανωτερότητά της και πήρε τη νίκη κυρίως γιατί μετέτρεψε σε γκολ τις ευκαιρίες που έκανε.

Αξίζουν τέτοια παιχνίδια!

Greek Forum Refugees - Παπάγος 4-5 (Β1)

Ματσάρα ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τον Παπάγο να είναι ελαφρώς καλύτερος από τη Greek Forum Refugees και να παίρνει τη νίκη με 4-5. Χάρμα ιδέσθαι το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να παίζουν φουλ επιθετικά και να κονταροχτυπιούνται για τη νίκη μέχρι τελικής πτώσεως. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με φρενήρεις ρυθμούς και οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες διαδραματίζονταν η μια μετά την άλλη, ενώ τα ηνία άλλαζαν συνεχώς από τον ένα στον άλλο, παρότι η τελική εικόνα των δυο αντιπάλων δεν είχε μεγάλη διαφορά. Τόσο η Greek Forum Refugees όσο και ο Παπάγος μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους, αλλά νικητής από αυτό το αμερικάνικο ροντέο τελικά βγήκε ο Παπάγος, ο οποίος ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες, κάτι που στάθηκε αρκετό για να του δώσει τους τρεις βαθμούς. Δυο από τα γκολ των νικητών σημείωσε ο Παπατσουτσος.

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Απόλλωνα

Πελοποννησιακός - Απόλλων Καισαριανής 3-0 (Β1)

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ο Πελοποννησιακός πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 απέναντι στον Απόλλωνα Καισαριανής. Οι γηπεδούχοι  είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και κατάφεραν με το μεστό παιχνίδι τους να βγουν νικητές. Ο Πελοποννησιακός δημιούργησε φάσεις μπροστά, τις οποίες τελείωσε μάλιστα σωστά, αλλά παράλληλα έδειξε καλά αντανακλαστικά και αμυντικά, τελειώνοντας το ματς με την εστία του απαραβίαστη. Απο τη μεριά του ο Απόλλωνας, κοίταξε τον αντίπαλό του στα μάτια και κατά διαστήματα έβαλε δύσκολα, όμως δεν είχε το γκολ.

Πελοποννησιακός: Καρανάνος, Κατραδης, Τσιμπακης, Σπανός, Λαμπάι, Denis, Παναγιωτακόπουλος, Σφαλακάκος, Μπουσιας, Νιαθας, Μελαχρης

Απόλλων Καισαριανής: Νταλιος, Κοκοντινης, Κωστογλου, Λαμπίρης, Τζάνης, Μωραΐτης, Προεδρου, Κομνηνός, Χριστοφόρου, Καζακόπουλος, Κωτσης, Βασδεκης, Κώστας

Επιστροφή στις νίκες για την Alemao FC

Ένωση Αλγερινών - Alemao FC 1-4 (Β1)

Επιστροφή στις νίκες για την Alemao, η οποία επικράτησε εύκολα με 1-4 της Ένωσης Αλγερινών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισορροπία στο παιχνίδι τους και ήλεγχαν το ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια, όντας το ίδιο αποδοτικοί σε άμυνα και επίθεση. Με ωραία ανάπτυξη έφταναν με σχετική ευκολία μπροστά από τα καρέ των Αλγερινών και δημιουργούσαν φάσεις, κρατώντας παράλληλα καλά κλεισμένους τους διαδρόμους προς την δική τους εστία, με το συνδυασμό αυτών των δυο αν τους οδηγεί σε άνετη επικράτηση.

Στο φουλ οι επιθετικές μηχανές των Παλαιμάχων

Νέδα Τριφυλλίας - Παλαίμαχοι 2-5 (Β1)

Χωρίς να χρειαστεί αν ανάψουν τα μηχανές στο φουλ οι Παλαίμαχοι επιβλήθηκαν με 2-5 της Νέδας Τριφυλλίας και επανήλθαν στο δρόμο των επιτυχιών. Ανοιχτό παιχνίδι που, εκ του αποτελέσματος, ευνόησε τους Παλαίμαχους, οι οποίοι είχαν σε καλή μέρα όλη τη μεσοπεθετική τους γραμμή και δημιούργησαν πολλούς κινδύνους μπροστά από την εστία της Νέδας. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους διατηρήθηκαν εντός του επιθετικού κλίματος του παιχνιδιού και πέτυχαν δυο γκολ με τους Λιβερη και Riasvili, τα οποία ωστόσο δεν στάθηκαν αρκετά για να αποσοβήσουν την ήττα. Από μεριάς νικητών, τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ είδαν οι Σκορδιλάκης Φ. (2), Σκορδιλάκης Σ., Δικαιόπουλος και Μελιγκαρης.

Νέδα Τριφυλλίας: Καραμάνης, Λιβερης, Γιοργαλης, Γραμμένος Αρ., Δήμος, Γραμμένος Αγγ., Πετκο, Ματζουνης Χ., Riasvili, Μυλωνάς, Ματζούνης Θ.

Παλαίμαχοι: Κουτσολάμπρος, Μελιγκαρης, Σκορδιλάκης Σ., Ριζόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Κοκαρης, Τσιριγωτης, Αποστολάκης, Δικαιόπουλος, Σκορδιλάκης Φ., Σωκος, Παπαδάκος, Κοττας