Το ντέρμπι κορυφής είχε νικήτρια τη Umoja Ένωση

Πελοποννησιακός - Umoja Ένωση 0-2 (Β1)

Το ντέρμπι ανάμεσα στους δυο πρωτοπόρους τη βαθμολογίας έληξε με την Umoja Ένωση να κερδίζει με 0-2 τον Πελοποννησιακό και να τον υποχρεώνει στην πρώτη του φετινή ήττα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πίστη στις δυνάμεις του και πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση, κοιτώντας τον αντίπαλό τους κατάματα. Η Umoja φρόντισε να έχει πολύ καλά φυλαγμένα τα μετόπισθεν της, αλλά παράλληλα εκμεταλλεύτηκε και τις ευκαιρίες που η ίδια δημιούργησε, πετυχαίνοντας δυο γκολ που της έδωσαν μια πολύ σπουδαία νίκη.

Δύσκολο 3ποντο απο τη Δυναμό

Νέδα Τριφυλλίας - Δυναμό Ν. Σμύρνης 1-2 (Β1)
Έστω και δύσκολα η Δυναμό Ν. Σμύρνης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που τη διατηρεί κοντά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σκληρή μονομαχία των δυο ομάδων, καθώς ναι μεν η Δυναμό είχε το πάνω χέρι, αλλά και η Νέδα από τη μεριά της πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και αποδείχθηκε δυκολοκατάβλητος αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν περισσότερες λύσεις στο παιχνίδι τους και για αυτό πήραν και τη σπουδαία νίκη.

Έμειναν απο γκολ...

Περδικάκι - Απόλλων Καισαριανής 0-0 (Β1)
Στο μηδέν κόλλησαν Περδικάκι και Απόλλων Καισαριανής και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Κλειστό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, οι οποίες έδωσαν έμφαση κυρίως στις άμυνες, με αποτέλεσμα να μη γίνουν πολλές φάσεις στο ματς. Σε αυτές που έγιναν όμως, κανένας από τους δυο αντιπάλους δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα το μηδέν να παραμείνει και για τις δυο πλευρές μέχρι τέλους.

Καλύτερη και πιο ουσιαστική ήταν η Νίκαια

Νίκαια FC - Νέδα Τριφυλλίας 4-1 (Β1)

Καλύτερη η Νίκαια, επικράτησε με 4-1 της Νέδας Τριφυλλίας και διατηρήθηκε 3η στη βαθμολογία. Οι "Νικαιώτες" ήταν αυτοί που ήλεγχαν το παιχνίδι, επέβαλαν το ρυθμό τους και ήταν δυο επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους τους. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά η Νίκαια ήταν αρκετά καλύτερη από τη Νέδα και μάλιστα το σκορ ίσως είχε λάβει και μεγαλύτερες διαστάσεις εάν οι νικητές είχαν καλύτερα τελειώματα σε κάποιες προσπάθειες.

 

Ήταν κυρίαρχη η Δυναμό Ν Σμύρνης

Δυναμό Ν. Σμύρνης - Απόλλων Καισαριανής 5-1 (Β1)
Η Δυναμό Ν. Σμύρνης μετέτρεψε σε εύκολη αποστολή την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Καισαριανής και πήρε τη νίκη με 5-1. Ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα οι γηπεδούχοι, είχαν το πάνω χέρι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν επέτρεψαν ποτέ στον αντίπαλό τους να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους. Η διαφορά των δυο ομάδων σε όλα τα επίπεδα ήταν εμφανής, η Δυναμό δεν αντιμετώπισε ουσιαστικά καμία δυσκολία και ο Απόλλωνας δεν κατάφερε κάτι στο ματς πέρα από το γκολ της τιμής.

Ήταν εντυπωσιακός ο Πελοποννησιακός

Πελοποννησιακός - Alemao FC 9-0 (Β1)

Φοβερός ο Πελοποννησιακός, επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 9-0 της Alemao, στην οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Οι "Πελοποννήσιοι" ήταν εξαιρετικοί και πάιρνουν άριστα σε όλους τους τομείς, αλλά ειδικά στον επιθετικό τομέα έβγαλαν μάτια. Ο Πελοποννησιακός απειλούσε όπως και όποτε ήθελε τον αντίπαλό του, φτάνοντας σε θέση βολής πάρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εντύπωση μάλιστα προκαλούν τα ποσοστά ευστοχίας του Πελοποννησιακού, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τρομερά τελειώματα, που είχαν ως αποτέλεσμα η Alemao να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της εννέα φορές.

Ποδαρικό με το δεξί για τη Umoja Ένωση

Δυναμό Ν. Σμύρνης - Umoja Ένωση 1-3 (Β1)

Ποδαρικό με το δεξί και στο νέο έτος για την Umoja Ένωση η οποία επικράτησε με 1-3 της Δυναμό Ν. Σμύρνης, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που την διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους τους, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και κέρδισαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, υπερέχοντας ξεκάθαρα των αντιπάλων τους. Η Umoja Ένωση δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες φρόντισε να τελειώσει σωστά, ενώ από τη μεριά της η Δυναμό προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγεθ την ήττα, καθώς ο αντίπαλός της είχε όλες τις απαντήσεις στο τσεπάκι του.

Νικητές ήταν οι Δικηγόροι

Περδικάκι - Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά 1-2 (Β1)

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά ήταν ανώτερος από το Περδικάκι και πήρε την πρώτη πολυπόθητη νίκη της χρονιάς επικρατώντας με 1-2. Αμφίρροπο και μοιρασμένο ματς, με τις δυο ομάδες να κοντράρονται σε μάχη στήθος με στήθος σε δυνατή μονομαχία. Τόσο οι μεν όσο και οι δε είχαν ευκαιρίες να φύγουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους, με το Δικηγορικό Σύλλογο ωστόσο να είναι αυτός που έδειξε τα μεγαλύτερα αποθέματα ψυχής, καταφέρνοντας παράλληλα να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ και να πετύχει μια νίκη που έψαχνε από την αρχή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά - Δυναμό Ν. Σμύρνης 1-1 (Β1)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και Δυναμό Ν. Σμύρνης και συνεχίζουν βάζοντας στις αποσκευές τους από έναν βαθμό. Μοιρασμένο ματς, με τις δυο ομάδες να έχουν παρόμοια εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με τις  άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Στις λίγες φάσεις που έγιναν και οι δυο αντίπαλοι βρήκαν δίχτυα από μια φορά, με το σκορ να μένει στο 1-1. Σκόρερ για τη Δυναμό ο Νίκος

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: Τραυλός, Σιβιλιας, Βαβουράκης, Ζαπονάκης, Δαμηλατης, Κεπεσίδης, Κουβελας, Ράπτης

Δυναμό Ν. Σμύρνης: Προβης, Κρεντηρας, Νίκος, Βουγιαζανος, Σακάτης, Χονδρουλάκης, Ζενζεφυκης, Βαρουξης, Μπακας, Καρυστινος

Επέστρεψε στις νίκες η Νέδα

Alamao FC - Νέδα Τριφυλλίας 3-4 (Β1)
Ματσάρα ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη Νέδα να παίρνει τελικά τη νίκη με 3-4 απέναντι στην Alemao και να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα. Φρενήρης ρυθμός στο παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να ρίχνουν το βάρος στην επίθεση και ως εκ τούτου να γίνονται πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Η αναμέτρηση ήταν ρευστή και αμφίρροπη στη μεγαλύτερή της διάρκεια, αλλά η Νέδα ήταν αυτή που άντεξε να παίξει σε υψηλό τέμπο για περισσότερη ώρα, ενώ είχε σε τρομερή και τον Riasvili, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φύγει η ομάδα του με τη νίκη. Σκόρερ των νικητών και ο Καζος, ενώ για την Alemao σκόραραν οι Μυτιληναίος, Νινης και Λαγός.
Alamo FC: Παναγόπουλος Α., Τσουρας, Μυτιληναίος, Κούρτης, Χριστόπουλος, Νίνης, Λαγός, Τελωνης, Παναγόπουλος, Βελεντζας, Γιαννελης
Νέδα Τριφυλλίας: Βαρβατζιβιλι, Γραμμένος, Κόκκινος, Σοχασκι, Φράγκου, Ταρε, Γρηγοριάδης, Riasvili, Καζος, Ματζούνης