ΟΙ νικητές έδειξαν αποφασισμένοι για τη νίκη

Umoja Ένωση - Σπάρτακος Γουδιού 6-0 (A Elite 2)

Η Umoja Ένωση κέρδισε το ματς αλλά και τις εντυπώσεις απέναντι στον Σπάρτακο Γουδιού και πάει στην διακοπή του πρωταθλήματος όντας αήττητη και δεύτερη στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη στο …μέχρι νεωτέρας τελευταίο παιχνίδι τους και δεν άφησαν στον Σπάρτακο κανέναν περιθώριο αντίδρασης. Η Umoja ξεδίπλωσε στο γήπεδο όλες της τις αρετές, και δη τις επιθετικές, πιάνοντας πολύ υψηλές επιδόσεις. Το 6-0 είναι ανάλογο των τελικών προσπαθειών που έγιναν προς την εστία του Σπάρτακου.

Ηταν εξαιρετικός και δίκαια επκράτησε

Πελοποννησιακός-Απολλωνία - Δυναμό Σμύρνης 10-1 (A Elite 2)

Εξαιρετικός ο Πελοποννησιακός, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις μέχρι νεωτέρας τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις του, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 10-1 της Δυναμό Σμύρνης και παραμένοντας αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι ήταν πραγματικά ασταμάτητοι, έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φρόντισαν να περιορίσουν στο ελάχιστο κάθε αντίδραση. Κάθε κατέβασμα στην περιοχή της Δυναμό μύριζε γκολ, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να καλύψουν τις τρύπες στην άμυνά τους και τον Πελοποννησιακό να πιέζει και για άλλα τέρματα ακόμα κι όταν ο δείκτης του σκορ ήταν ήδη στα ύψη. Το χορό των γκολ για τους νικητές σέρνει ο φοβερός Διονύσης Τόλης με τέσσερα τέρματα, ακολουθεί το δίδυμο Magdi και Redon με δυο τέρματα έκαστος και στην συνέχεια οι Μπατσης και Ali με ένα τέρμα. Το γκολ της τιμής για τη Δυναμό πέτυχε ο Νίκος Ιορδιανίδης.

Πελοποννησιακός-Απολλωνία: Petko, Κυριαζής, Shahu, Shkoza, Μπατσης, Τσουκος, Τόλης, Σαλμας, Ali, Magdi, Redon, Erion, Βελιου

Δυναμό Σμύρνης: Κωτσης, Τριαντάφυλλος, Δελαροκας, Παναγιωτακόπουλος, Κωβαίος, Σταύρος, Μαλτέζος, Χρυσοσταθης, Δελμαδωρος, Ιορδανίδης, Τσικιρογλου

Η καλή ψυχολογία έφερε τη νίκη

Ήφαιστος Πατησίων - Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών 2-5 (A Elite 2)

Εμφανώς καλύτερο το Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών, επικράτησε με 2-5 του Ήφαιστου Πατησίων και πάτησε στην τέταρτη θέση, πηγαίνοντας στη διακοπή του πρωταθλήματος με καλή ψυχολογία. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τα δυνατά τους, δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Παρά το γεγονός ότι και ο Ήφαιστος είχε τα καλά του διαστήματα στο παιχνίδι κατά τα οποία πέτυχε και δυο γκολ, το Δίκτυο υπερτέρησε σε όλα τα επίπεδα και κυρίως επιθετικά, καθώς δημιούργησε τις υπερδιπλάσιες ευκαιρίες και έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό πέντε φορές, παίρνοντας έτσι σχετικά εύκολα τη νίκη.

Ο Αετός... "πέταξε" προς τη νίκη

Παγκρήτιος Καλλιθέας - Αετός Βορείου Ηπείρου 3-6 (A Elite 2)

Ο Αετός Βορείου Ηπείρου πήρε τη νίκη με 3-6 απέναντι στον Παγκρήτιο Καλλιθέας και μαζί ένα τρίποντο που τον διατηρεί εντός της πρώτης τετράδας, πηγαίνοντας έτσι ήσυχα στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ανοιχτό παιχνίδι με πολύ ωραίο ρυθμό και πολλές φάσεις, αφού και οι δυο ομάδες έριξαν το βάρος τους στην επίθεση και άφησαν κατά μέρους τις άμυνες. Επιθετικά, λοιπόν, και οι δυο αντίπαλοι παίρνουν πολύ καλό βαθμό, καθώς και ο Παγκρήτιος και ο Αετός ήταν απειλητικοί σε όλοι τη διάρκεια του ματς και αποδοτικοί όταν βρίσκονταν σε θέση βολής. Η διαφορά ήταν ότι οι Βορειοηπειρώτες έμοιαζαν να βρίσκονται μεταξύ τους με κλειστά μάτια, έφταναν με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία μπροστά από τα αντίπαλα καρέ και δημιούργησαν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Σεφτέ έκανε η Δυναμό Σμύρνης

Δυναμό Σμύρνης – Σπάρτακος Γουδιού 1-0 (A Elite 2)

Με το φτωχό αλλά υπερπολύτιμο 1-0 η Δυναμό Σμύρνης επικράτησε του Σπάρτακου Γουδιού και πήρε το πρώτο της φετινό τρίποντο. Συντηρητικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, οι οποίες δεν θέλησαν να δώσουν χώρους η μια στην άλλη για να γίνει επιθετική, με αποτέλεσμα να μη γίνουν πολλές φάσεις στο ματς. Ωστόσο η Δυναμό υπερτέρησε στα σημεία και το ένα τέρμα που πέτυχε στάθηκε αρκετό για να της δώσει ένα τρίποντο που κυνηγούσε εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

Ανώτερος ήταν ο Αετός Βορείου Ηπείρου

Αετός Βορείου Ηπείρου – Ήφαιστος Πατησίων 5-1 (A Elite 2)

Εμφανώς ανώτερος ο Αετός Βορείου Ηπείρου, θριάμβευσε επί του Ήφαιστου Πατησίων και απέδειξε ότι θα αποτελέσει μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη στη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι ήταν εκπληκτικοί από τη μέση και μπροστά και έφταναν με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι από τα αντίπαλα καρέ, όπου και δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, πιστοποιώντας ότι η επίθεση είναι το δυνατό τους σημείο. Πέντε εκ των ευκαιριών που δημιούργησε ο Αετός κατέληξαν στα δίχτυα, με τους Cisse (2), Belgaraoudi και Camara να χρίζονται σκόρερ. Ο Ήφαιστος από τη μεριά του αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα στο παιχνίδι και πέτυχε μόλις ένα γκολ με τον Λαδα.

Αετός Βορείου Ηπείρου:Ζώτος, Camara, Kroj, Γκίκας, Belgaraoudi, Καραγκούνης, Καλογερης, Cisse, Habibi, Ρουσα, Στηλος, Οικονόμου, Τσουκνος, Σταύρου, Τσαμουλης, Νταφος, Σταυρίδης, Νταλλας

Ήφαιστος Πατησίων: Ανδριανού, Συρος, Θεοδωρόπουλος, Μοδιανάκης, Πασχος, Αραβαντινός, Λαδας, Κυριακόπουλος, Κανάκης, Μοσχος

Νίκησε και παραμένει αήττητη η Umoja Ένωση

Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών – Umoja Ένωση 0-2 (A Elite 2)

Η Umoja Ένση επιβλήθηκε με 0-2 του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών, παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα και πιστοποίησε το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στη σεζόν. Μεστή εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και απέφυγαν τις περιττές ενέργειες, αντιμετωπίζοντας τον αντίπαλο τους με σοβαρότητα. Η Umoja τα πήγε περίφημα και επιθετικά και αμυντικά και αυτή ακριβώς η ισορροπία που βρήκε στο παιχνίδι της έδωσε και τη νίκη.

Μίλησε η ποιότητα του Πελοποννησιακού

Παγκρήτιος Καλλιθέας – Πελοποννησιακός-Απολλωνία 2-3 (A Elite 2)

H Παγκρήτιος Καλλιθέας έκανε πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ο Πελοποννησιακός πήρε άλλη μια νίκη και διατηρήθηκε πρώτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας. H ουραγός Παγκρήτιος δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι αντιμετώπιζε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του μέχρι στιγμής, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί αξιόμαχο αντίπαλο. Στο τέλος, όμως, μίλησε η ποιότητα του Πελοποννησιακού, ο οποίος φόρτσαρε στα κατάλληλα χρονικά σημεία και έφτασε στην επικράτηση.

Συνεχίζει σε νικηφόρο ρυθμό ο Πελοπννησιακός

Πελοποννησιακός Απολλωνία - Αετός Βορείου Ηπείρου 3-2 (A Elite 2)

Ο Πελοποννησιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο απέναντι στον Αετό Βορείου Ηπείρου, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 και πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ύστερα από τέσσερις αγώνες. Ωραίο ματς συνολικά, με ρυθμό και αρκετή δόση δράσης, με τους δυο αντιπάλους να είναι ιδιαίτερα κινητικοί, ρίχνοντας το βάρος στο επιθετικό κομμάτι. Ο Πελοποννησιακός ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και έδειξε το ψυχικό σθένος να αντέξει την πίεση μιας τέτοιας έντονης αναμέτρησης, και για τους λόγους αυτούς βγήκε νικητής.

Δεν ήταν εύκολη η νίκη της Santos FC

Απόλλων Καισαριανής - Santos FC 2-3 (Pro League 1)

Η Santos κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο του αξιόμαχου Απόλλωνα Καισαριανής και πήρε τη νίκη με 2-3. Σκληρή μονομαχία ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη Santos να έχει μεν τον πρώτο λόγο και να πατάει καλύτερα στα πόδια της, αλλά και τον Απόλλωνα από τη μεριά του να κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια και να αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι φόρτσαραν στα κατάλληλα χρονικά σημεία και έφτασαν στην επικράτηση, ενώ αντίθετα οι Καισαριανιώτες έμειναν για άλλο ένα παιχνίδι μακριά από τη νίκη παρά την καλή προσπάθεια. Σκόρερ για τους νικητές οι Γουέλινγκτον, Favio και Λουγκαρης, ενώ για τον Απόλλωνα δίχτυα βρήκαν οι Προέδρου και Καλογεράς.

Απόλλων Καισαριανής: Βασδέκης, Κωτσης, Νταλιος, Στρεβλός, Προέδρου, Σημαιόπουλος, Κομνηνός, Καλογεράς, Χατζιδάκης, Ραμης, Λαδιας, Κοραλης

Santos FC: Κανινο, Μπεσιος, Πλουμης, Λιαγκος, Γουελινγκτον, Καλαϊτζής Δ., Favio, Λουγκαρης, Σινανος, Καλαϊτζής Γ., Mario, Mazinio, Πουλάκης, Χουάν